Foto: Shutterstock
1. Na bylinky
Ak máte zvyšné čerstvé bylinky a nechcete, aby vyšli navnivoč, nakrájajte ich nadrobno, nasypte ich do formičky na ľad a zalejte olivovým olejom. A šup s nimi do mrazničky.
2. Na malé porcie ľadovej čokoládky
Poukladajte do jednotlivých priehlbiniek vo forme kúsky ovocia, napríklad jahody a zalejte čokoládou. Alebo do nich rozdeľte trochu arašidového masla alebo iného orieškového masla a tiež zalejte čokoládou. Keď budete mať chuť na rýchlu malú maškrtu, stačí siahnuť do mrazničky.
3. Na paradajkovú omáčku
Keď si do formičky na ľad rozdelíte paradajkovú omáčku, tak si neskôr podľa potreby pár vyberiete a použijete do základu na polievku, špagety či pizzu.
Foto: Shutterstock
Diskusia k článku