Mini je niekedy VEĽA

Varecha.sk, 2. mája 2011     3 minúty čítania

Raňajky sú pre telo budíčkom, kedy organizmus potrebuje po celonočnom hladovaní doplniť živiny, aby sa prepol do denného režimu.

Ráno nemáme na nič čas. V posteli sa snažíme zostať čo najdlhšie aj po otravnom vyzváňaní budíka. Či už s deťmi, partnerom alebo samy, počítame každú minútu pred odchodom do práce. V hlave sa nám paralelne spúšťa plán dňa a všetky povinnosti, ktoré v ňom bude potrebné zvládnuť. Ak sa k tomu pridá škvŕkanie vyhladovaného žalúdka, najradšej by sme chceli stlačiť „vypínač“.

Veru, náročná chvíľka na úvod dňa. Ale rovnako dôležitá pre ten správny začiatok. Skúste dnes predsa len začať večne odkladanými kvalitnými raňajkami, ktoré sú pre plynulý prechod z noci do dňa naozaj dôležité. Majú vám dodať až štvrtinu dennej energie, to nie je málo! Preto by ju mali tvoriť zložené sacharidy, vláknina a proteíny. O tom, v akej forme tieto zložky do seba dostanete, už rozhodujete samy.

Jeden hotový recept tu pre vás predsa len máme. Nutrične vyvážený, ľahko stráviteľný, chutný – a čo určite oceníte, časovo nenáročný. Sušienky BeBe Dobré ráno Mini spolu s vašim obľúbeným jogurtom! BeBe Dobré ráno predstavujú malé celozrnné sušienky, ktoré sa práve vďaka svojej veľkosti ideálne hodia do jogurtu. Neplytvajú vašim časom, stačí otvoriť vrecúško, nasypať, zamiešať a vychutnať s jogurtom. Aby boli raňajky kompletné, nezabudnite pridať kúsok čerstvého ovocia, napríklad jablko, a doplniť prísun tekutín, ideálny je čaj alebo riedený neprisladzovaný džús.

BeBe Dobré ráno Mini obsahujú celozrnné cereálie, vlákninu, vitamíny B1, E a niacín, a minerály ako horčík a železo. Vďaka jedinečnej receptúre navyše obsahujú sacharidy, ktoré sa pozvoľna uvoľňujú a pomaly vstrebávajú po dobu štyroch hodín a dodajú tak energiu na celé dopoludnie. Môžete sa teda nerušene sústrediť na prácu, lebo naliehavá chuť čosi zobkať a pojedať sa vytratí s vedomím, že všetko, čo potrebujete, ste už skonzumovali.

A ešte jedna výhoda, ktorou môžu Mini pomôcť ženám – maminám. Obstáť v boji s ukričanými ratolesťami pri vytrvalom odmietaní raňajok, nakoľko nanútiť im potrebnú výživu je niekedy naozaj nadľudská úloha. Ak však uvidia s pôžitkom raňajkovať svoju mamu, kto iný ak nie vy, môže byť pre nich tým najlepším príkladom vytvárania správnych stravovacích návykov.

BeBe Dobré ráno Mini prichádzajú na trh v dvoch príchutiach: kakaové a orieškové s medom. Navyše v praktickom 50 g balení, čo je predpripravená porcia pre vyvážené raňajky. Rodinné balenie obsahuje šesť rovnakých jednotlivo balených porcií. A nezabudnite – k dokonalej chuti potrebujú jogurt!



Bližšie info o týchto produktoch nájdete na www.ligazadobreranajky.sk


KOMERČNÁ INFORMÁCIA



Diskusia k článku

dorisa
Tieto mini Bebe Dobré rano sú fantastické, s mliekom, jogurtom,ale aj tak, samé,v len chrumkať:)






 



TOPlist