Mäso s prekvapením:
Mäsové rolády na 8 spôsobov

Redakcia Varecha.sk, 4. januára 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na mäsové rolády, ktorých plnky môžu príjemne prekvapiť, vychádza ako príloha denníka Pravda už vo štvrtok 5. januára.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť mäsové rolády a čím všetkým ich môžete plniť. Nájdete v nej najlepšie recepty napríklad na vynikajúcu bravčovú roládu, mäsovú roládu plnenú omeletou či štedrú mäsovú roládu. Prečítate si tiež, aké suroviny sú najlepšie na plnenie mäsových rolád a tipy a „vychytávky“ na ich prípravu.

Okrem nápadov a rád prináša aj najlepšie overené recepty na mäsové rolády z portálu Varecha.sk. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na mäsové rolády na vás čakajú v prílohe Varecha:

- Bravčová roláda
- Mäsová roláda plnená omeletou
- Štedrá mäsová roláda
- Kuracia roláda
- Bravčová roláda s čili a s bylinkami
- Morčacia roláda s kelovým listom
- Roláda z mletého mäsa so špenátom
- Bravčová roláda so zeleninou

Prílohu Varecha nájdete vo štvrtok 5. januára v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist