Májové varenie a pečenie s bryndzou

Redakcia Varecha.sk, 6. mája 2019 o 08:00

Najlepšia bryndza je tá májová, vyrobená z čerstvého ovčieho mlieka. Oproti zimnej má jemnejšiu, menej ostrú chuť. Tak si z nej niečo uvarte alebo upečte. Tu je 10 chutných tipov.

Bryndzový posúch (fotorecept)



Foto: Evusik



Pečené zemiaky - bryndza - slaninka (fotorecept)


Foto: Macka78



Praženica s bryndzovo-skyrovým krémom


Foto: Kucharocka123



Bjaľoš bryndzový


Foto: Sweetlaab



Uzlíky plnené šunkou s bryndzou a slaninkou (fotorecept)


Foto: Izabella929



Bryndziarka (fotorecept)


Foto: Kvakac



Bryndzové pagáčiky


Foto: Remy



Tekvicové gnocchi s bryndzou a restovanou cibuľou (fotorecept)


Foto: Violeta



Šampiňóny plnené bryndzou


Foto: Skatulka



Zemiakový koláč s bryndzou a so slivkami (fotorecept)


Foto: Ancicka






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend













Zdravé recepty na celý týždeň














ANKETA: Cítite rozdiel v chuti májovej a zimnej bryndze?

55,6%



44,4%





Komentáre k článku:

Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist