Slaný Pondelok:
Májové varenie a pečenie s bryndzou

Redakcia Varecha.sk, 6. mája 2019     7 minút čítania

Najlepšia bryndza je tá májová, vyrobená z čerstvého ovčieho mlieka. Oproti zimnej má jemnejšiu, menej ostrú chuť. Tak si z nej niečo uvarte alebo upečte. Tu je 10 chutných tipov.

Bryndzový posúch (fotorecept)



Foto: Evusik



Pečené zemiaky - bryndza - slaninka (fotorecept)


Foto: Macka78



Praženica s bryndzovo-skyrovým krémom


Foto: Kucharocka123



Bjaľoš bryndzový


Foto: Sweetlaab



Uzlíky plnené šunkou s bryndzou a slaninkou (fotorecept)


Foto: Izabella929



Bryndziarka (fotorecept)


Foto: Kvakac



Bryndzové pagáčiky


Foto: Remy



Tekvicové gnocchi s bryndzou a restovanou cibuľou (fotorecept)


Foto: Violeta



Šampiňóny plnené bryndzou


Foto: Skatulka



Zemiakový koláč s bryndzou a so slivkami (fotorecept)


Foto: Ancicka






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend













Zdravé recepty na celý týždeň
















ANKETA: Cítite rozdiel v chuti májovej a zimnej bryndze?

50,0%



50,0%







Diskusia k článku







 



TOPlist