Kúpiť kvalitné slovenské mäso – problém?

Inzercia, 11. októbra 2013     3 minúty čítania

-Inzercia-
Máme dobrý tip.





Určite sa to stalo už aj Vám. Chystáte sa cez víkend kuchtiť niečo dobrého z mäska, grilovať alebo máte už dlhšie vyhliadnutý dobrý recept, na ktorý potrebuje nejaké špeciálnejšie mäso, ale celý týždeň ste nemali čas zájsť k svojmu osvedčenému mäsiarovi. Väčšina z nás potom končí pri pultoch supermarketov, kde sa prehrabujeme medzi nevzhľadnými kusmi nabaleného mäsa, ktoré často hrá najrozmanitejšími farbami a na jeho obaloch môžeme čítať, že podľa pôvodu precestovalo už viac kilometrov ako priemerný Slovák za celý život.





Zdá sa však, že aj pre nás zamestnaných či inak zaneprázdnených ľudí už svitá na lepšie časy. Vo viacerých slovenských mestách pôsobí už druhý rok služba masodomov.sk. Služba funguje na princípe regionálnych partnerov, ktorí ponúkajú svoje vlastné mäsové výrobky a čerstvé mäso. Čerstvosť mäsa je zaručená tým, že regióny sú rozdelené tak, aby k Vám mäso necestovalo viac ako 30 min. a miestni výrobcovia sú zasa zárukou regionálnych chutí mäsových výrobkov, ktoré sú prevažne domácej výroby.





Zdá sa, že partii z masodomov.sk sa podarilo po Slovensku pozbierať skutočne dobrých mäsiarov. Lokálne zvučné mená by mali byť zárukou kvality, čerstvosti a nadštandardných služieb. Že to naozaj funguje, sme sa mali možnosť presvedčiť aj sami. Nami zadaná objednávka obsahovala okrem bravčového a hydinového mäsa aj dva druhy mäsových výrobkov a mrazenú divinu. Objednávka bola doručená načas, kuriér bol milý. Mäso bolo opracované ukážkovo, teplota bola v norme a nameraná váha zodpovedala tej na dodacom liste. Pri nákupe nad 25,-€ bola doprava zdarma.

Samotná stránka ponúka množstvo informácií a faktov o mäse ako aj užitočné typy a rady pre prácu s mäsom. Takže odporúčame do pozornosti gurmánom i gazdinkám, všetkým, ktorí chcú kupovať kvalitné čerstvé mäso slovenského pôvodu, ale z najrôznejších dôvodov nemajú čas alebo možnosť navštevovať kamenné predajne, kliknite si na www.masodomov.sk.








 



TOPlist