Kaufland detský festival:
Výhercovia receptovej súťaže na tému Mäsité jedlá

Redakcia Varecha.sk, 27. augusta 2024     3 minúty čítania

Nahliadnutie do zákulisia zaujímavého podujatia a balíčky potravinových produktov a darčekových predmetov sú už pripravené pre troch z vás.

Zdroj: Kaufland

Pri príležitosti série podujatí Kaufland detský festival, ktorý počas letných mesiacov prebieha v rôznych slovenských mestách, sme pre našich prispievateľov spolu so spoločnosťou Kaufland pripravili receptovú súťaž.

Ku každému mestu, v ktorom sa festival koná, sme priradili konkrétnu kulinársku tému. Pre účasť v súťaži bolo potrebné v danom termíne pridať k nám na Varecha.sk recept s fotografiou pripraveného jedla vyhovujúci téme daného kola súťaže a zároveň, aby bol recept zaradený do súťaže Kaufland detský festival, pri vkladaní receptu zakliknúť súťažné políčko.

Posledné podujatie Kaufland detský festival konať v nedeľu 1. septembra 2024 v Žiline. K tomuto mestu bola vyhlásená receptová téma Mäsité jedlá. Autorky troch receptov, ktoré splnili pravidlá súťaže, získavajú nasledovné ceny.

Pozvánku do zákulisia festivalu v Bardejove, v ktorom sa budú pohybovať umelci, ktorí na podujatí budú účinkovať, získava naša prispievateľka @tatianka2008, autorka receptu Chrumkavé kuracie prsičká.


Ďalšie dve výherkyne @eruska25 a @cesminaz, autorky receptov Kuracie rezne v jogurtovej marináde a Rizoto s mäsom a hroznovými listami získavajú balíčky produktov Kaufland Z lásky k tradícii a darčekových predmetov od Varecha.sk.

Diskusia k článku





 



TOPlist