
Najviac zaujal bôčik
Výber bol naozaj náročný a mňa samého fanúšikovia niektorými jedlami veľmi prekvapili. Hlavne som nečakal, že ich bude tak veľa,“ hovorí so smiechom Marek Ort, známy šéfkuchár, ktorý dohliada v Pierre Baguette na vývoj nových produktov. Tip na domáce jedlo, ktoré sa malo stať základom novej bagety, napísalo na www.tvojabageta.sk takmer 1 500 ľudí. „Skúšali sme rôzne chute, no nakoniec sme vybrali „pečený bôčik“, ktorý do súťaže prihlásila naša fanúšička Katka. Nebolo to jednoduché rozhodnutie, pretože bôčik je mastnejšie mäsko, takže je to tak trochu výzva všetko zladiť tak, aby boli chute vyvážené,“ dodáva šéfkuchár.Takto Marek Ort a výherkyňa Katka pripravovali prvú bagetu podľa domáceho jedla