Súťaž:
Bezdotykové odpadkové koše a dávkovače mydla Helpmation + výsledky súťaže

Inzercia, 15. marca 2013     5 minút čítania

-Inzercia-
100% hygienické bezdotykové modely so senzorom, ponúkajú najefektívnejší spôsob, ako znížiť výskyt baktérií doma alebo v kancelárii.
Už sa ich nemusíte dotýkať!

Bezdotykové odpadkové koše Helpmation

Odpadkové koše so senzorom, automaticky otvoria veko na vyhodenie odpadu bez toho, aby ste sa koša museli dotýkať rukou. Modely v niekoľkých prevedeniach, s exkluzívnym dizajnom a matnou povrchovou úpravou.




Bezdotykové dávkovače mydla Helpmation

Bezdotykové dávkovače tekutého mydla s infračerveným senzorom, zaručujú maximálnu hygienu. Nemusíte sa dotýkať žiadneho tlačidla.




100% hygiena

Vďaka využitiu infračervených senzorov fungujú odpadkové koše a dávkovače mydla bezdotykovo, čo vám zaručí maximálnu hygienu. Nemusíte sa dotýkať žiadneho tlačidla, ktoré je plné baktérií.
Využitie nielen v kuchyniach, ale aj v kúpeľni alebo na toalete na dosiahnutie maximálnej hygieny.

High-tech produkty najvyššej kvality

Všetky bezdotykové modely sú vyrobené z kvalitných materiálov použitím najmodernejších technológií.
Bezdotykové odpadkové koše a dávkovače mydla ponúkame v niekoľkých prevedeniach s exkluzívnym dizajnom.

Pozrite si videá

Bezdotykové odpadkové koše Helpmation.
Bezdotykové dávkovače mydla Helpmation.

Všetky produkty nájdete na Helpmation.

Súťaž


Pošlite nám správne odpovede tri súťažné otázky od 15. 3. 2013 do 30. 3. 2013 na adresu online@pravda.sk. Aby ste boli zaradení do žrebovania, musíte odpovedať správne na všetky 3 otázky. Správne odpovede nájdete na internetovej stránke www.helpmation.sk.

Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 3 výhercov, z ktorých každého odmeníme bezdotykovým odpadkovým košom Helpmation GYT 40-1. Zapojte sa do súťaže, v ktorej môžete vyhrať ceny v celkovej sume 312 eur. Nezabudnite do predmetu e-mailu napísať heslo: HELPMATION a do textu e-mailu napísať vašu adresu a telefonický kontakt.

Súťažné otázky:

1. Aký je najmenší objem bezdotykových košov z rady Helpmation MINI?
a/ 3 litre
b/ 5 litrov
c/ 7 litrov

2. Z akého materiálu sú vyrobené nádoby košov Helpmation?
a/ hliník
b/ drevo
c/ nehrdzavejúca oceľ

3. Aká technológia zabezpečuje bezdotykové ovládanie?
a/ infračervené senzory
b/ manuálne ovládanie
c/ telepatia



Výsledky súťaže


Bezdotykový odpadkový kôš Helpmation GYT 40-1 vyhráva Alica Stanovská Svätý Jur, Janka Farbáková Dolný Kubín a Lenka Šályová Martin.
Výhercom srdečne gratulujeme.



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína dňa 15. 3. 2013 v momente vyhlásenia súťaže a končí dňa 30. 3. 2013, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    elisa
    Ahojte,
    rada by som sa "pochválila", že už jeden takýto kôš mám a je to niečo neuveriteľne návykové a veľmi pohodlné. Odporúčam!!!....a rada sa zapájam do súťaže, vlastne práve pre ňu som sa registrovala na Vašu stránku:-)...možno sa šťastie usmeje práve na mňa:-)...a ďakujem Vám za veľa inšpirácii na stránke!!!
    jerica
    Ja ho síce nemám , ale registrovala som sa /2010/ nielen pre súťaž . Mala som možnosť stretnúť sa s tým to výrobkom vo Viedni . Je to veľmi praktické a hygienické.
    dorisa
    aj my sme sortiment obzerali s dcerkou...to by bolo!!!!!
    bbiribbom
    ,,Bezdotykové dávkovače tekutého mydla s infračerveným senzorom, zaručujú maximálnu hygienu. Nemusíte sa dotýkať žiadneho tlačidla.,, - akože sorry ale toto je strašná somarina...ja to síce stlačím, ale potom si predsa ruky umyjem...
    elixir
    No ja sa koša tiež nemusím rukou dotýkať, lebo mám na ňom "pedál" a otvára sa zatlačením nohou... stará dobrá klasika. :)
    elisa
    Mne sa to veľmi páči a je to hlavne pohodlné, kôš sa sám otvorí a aj zatvorí bez zbytočného búchania. Ten dávkovač mydla nemám, ale na videu som videla, že sa dá nadstaviť veľkosť dávky mydla či saponátu...tak to môže ušetriť dosť peňazí, keď mne pripadá tá jedna "porcia" z obyčajného dávkovača zbytočne veľká.
    ginepra
    zariaďujeme, do nového domčeka by sa nám veru hodili :)
    elisa
    ..tak na mňa sa šťastie neusmialo:-(...gratulujem výhercom mali viac šťastia...ja si budem musieť kúpiť. Peknú nedeľu.
    tetuska
    funguje výborne, baterky sú kúpené, len dúfam, že vydržia aspon 1/2 roka...




     



    TOPlist