Ako prežiť Veľkú noc s alergiou na určité potraviny?

P.R., 25. marca 2016     2 minúty čítania

Veľká noc prináša toľko skvelých jedál, že si často ani nevieme vybrať. Čo však, keď si pre potravinovú intoleranciu vyberať proste nemôžeme?



Sladké koláčiky, pečivo, syry a množstvo ďalších lahôdok nám spríjemňujú veľkonočné sviatky. Ak však trpíte niektorou z potravinových alergií alebo ste sa jednoducho rozhodli niektoré potraviny zo svojej stravy vylúčiť, nezúfajte, Veľká noc môže byť stále lahodná aj pre vás.

Stačí, keď sa na sviatky zásobíte potravinami špeciálnej výživy, ktoré vyhovejú vašim zdravotným a taktiež chuťovým nárokom. Ľudí s alergiami na lepok, laktózu a ďalšie zložky potravy neustále pribúda, a práve preto vytvorilo Tesco radu produktov Free From, ktorá zahŕňa široký výber potravín zdravej výživy, s ktorými môžete maškrtiť bez obmedzení.

Ponuka je navyše rozšírená nielen o potraviny bez lepku či laktózy, nájdete tu aj potraviny bez pridaného cukru a tiež racio a bio výrobky vysokej kvality.
Nenechajte svoje obmedzenia, aby vám pokazili veľkonočné sviatky a užite si šibačku aj rodinnú večeru s chuťou! Strávte lahodnú Veľkú noc s Tescom a produktami Free From.








 



TOPlist