
Kuracia pečeň so škvarkami
Jednoduchú restovanú pečeň som obohatil podľa mojej predstavy a našich chutí. Vynikajúco zaúradovala i kombinácia údenej...

Paštéta s oškvarkami a cibuľovo-cviklovým džemom
Paštéta: Nakrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme bravčové mäso, pečeň, osolíme a okoreníme, pridáme...

Bryndzová panna cotta na oškvarkovom koliesku
Bryndzové halušky nás ako kulinárska ikona preslávili aj za hranicami. Začína sa nimi ochutnávanie slovenských jedál.....

Bryndzová nátierka s oškvarkami
Zmäknutú bryndzu zmiešame s Bambinom a mletou paprikou pretláčaním vidličkou.

Oškvarky z kuracích koží
Mám len jedno slovo: fantastické. Škvarky sú chrumkavé, vôbec nie sú mastné.