O Varecha.sk

Hľadanie receptov

milad - bez fotkymilad, 14. februára 2016

Potešila som sa novej Vareche...ale, vyhľadávanie receptov je naďalej nanič. Hľadám napríklad steak...listujem stranu po strane...niektorý recept aj otvorím, lebo sa mi pozdáva...zistím, že mi nevyhovuje, chcem ísť ďalej, musím recept zavrieť a je jedno, či som na druhej, alebo 67.strane...vždy ma na porazenie vráti na prvú. Kedysi dávno som písala adminovi...malo sa to čoskoro vyriešiť...a nič. Vám to na nervy nejde?

@zareaguj


Diskusia k téme

tiginko
klikni pravým tlačítkom myši na vybraný recept a daj ho otvoriť v samostatnom/novom okne. Potom ho len zatvoríš a prehľad receptov ti zostane na tej stránke, kde si ho nechala...
evanaaa
@milad , ak máš na mysli vyhľadávanie receptov v KK, tak mne to už funguje, pozriem si jeden recept a znovu sa vrátim na príslušný zoznam a dostanem sa na miesto, kde ten recept bol takže môžem listovať - roľovať dalej. Aj mne predtým vadilo, že ma to vracalo ak nie úplne na začiatok, tak dosť ďaleko, takže som znovu musela hľadať, kde som vlastne skončila a roľovať to, čo som už prezrela.
rulik
aj pôvodná varecha vrátila pri hľadaní naspäť na 1.stránku(aspoň mne)
ramon
Bože ludia ked Admin ignoruje to čo píšeme čo tu robíme v 21 storočí na Vareche?
milad
Ramon, bohužiaľ, neviem po anglicky, pomaly sa sama učím...ja som stará štruktúra, viem po rusky, trošku po francúzsky, perfektne po česky a dosť dobre po poľsky, evidentne to nestačí, hm. Admin asi fakt ignoruje, nechcem byť hnusná, ale len sľubuje, namiesto toho aby sa vážne zamyslel o čo žiadame. Tiginko, skúsim tvoj spôsob, no i tak mi je ľúto, že to nejde jednoducho a logicky.