. Opäť sme v ňom urobili pár zmien, ale nič také radikálne. Ďalšia vec, ktorú robím už tradične každý rok na Vianoce - makové mlieko. Tento rastlinný nápoj sa tradične pripravoval v Pobaltí a zrejme aj v strednej Európe už po stáročia. Je naozaj výborný, odporúčam nájsť si na internete verziu, ktorá najviac sadne práve Vám. Osobne mám najradšej surovú - raw - verziu. Recept na "nerybu - tofu v rímskej hraške", ako aj niekoľko ďalších receptov, pridám čoskoro.
. Opäť sme v ňom urobili pár zmien, ale nič také radikálne. Ďalšia vec, ktorú robím už tradične každý rok na Vianoce - makové mlieko. Tento rastlinný nápoj sa tradične pripravoval v Pobaltí a zrejme aj v strednej Európe už po stáročia. Je naozaj výborný, odporúčam nájsť si na internete verziu, ktorá najviac sadne práve Vám. Osobne mám najradšej surovú - raw - verziu. Recept na "nerybu - tofu v rímskej hraške", ako aj niekoľko ďalších receptov, pridám čoskoro.
Nevedela som, co je hraska, tak som sa nieco naucila :-).
Prajem ti vsetko dobre.