Len tak, pre potešenie...

janger - fotkajanger, 2. marca 2013
@zareaguj


Diskusia k článku

janger
No, ten druhy sa mi nedari dobre pridat, treba kliknut na link.
janger
@marianka , aj mne sa ta mala sovka strasne paci. Ako si len bazi a viditelne sa jej to hladkanie paci :-). @babav , som rada, ze som ta potesila. Prajem pekny vikend :-).
evusik
všetky mláďatká sú krásne, ale ten psík ako sa naťahoval, až padol do misky nemal chybu :-)
jerica
@janger Jani , pri mojich dnešných "radostiach" umývanie okien a s tým spojené radosti ,varenie , pranie .... potešila si :-)
babidka
Potesila si ma :-) Toto by som mohla pozerat aj cely den ! Keby som mala viac casu...:-) Ked mam zly den /obcas sa to stava kazdemu/ tak si aj ja pohladam podobne videjka a hned mi je lepsie ....
janger
Som rada, ze som vas trosku potesila :-). U mna to je, ako spomina @babidka , take video ma moc dokaze potesit, ak sa citim trochu pochmurnejsie:-). Prajem vsetkym pekny nedelny vecer.
evanaaa
Škoda, mne sa videjko neukáže a tiež aj iné ďalšie a rôzne obrázky, už pár dní, lebo vraj mám zastaralý Plugin, ani neviem, čo je to, a ako ho odblokovať, a prečo to doteraz nevadilo. No, čo už......
janger
@evanaaa , je mi luto, ze si to nemozes pozriet :-(. Myslim, ze Plug In si si mohla jednoducho obnovit, ked ti prisla hlaska, ze je zastaraly. Ale tiez v tom nie som nejaky expert, :-))). Pozdravujem :-).
evusik
a ja vám len tak pre potešenie poviem jeden vtip, povedal mi ho včera muž a ja som sa na ňom chlámala ešte aj dnes:
V kupé sedia dve blondínky. Oproti sedí starší bradatý muž.
Jedna blondinka sa nakloní k tej druhej a šepká jej do ucha:
"Ten chlap vyzerá ako kráľ Štefan."
a tá druhí hovorí:
"Čo ťa nemá, veď kráľ Štefan umrel hádam aj pred sto rokmi"
Dvere na kupé sa rozletia, dnu vrazí chlap a kričí:
"Nazdar Štefan, teba som nevidel hádam aj sto rokov!!!!"
janger
No tak uz je po poteseni :-(, uz sa film neda prezriet. Nuz co uz...@arasidka , tvoj prispevok som dostala do mailu, ale tu ho nevidim...@evusik , tak ty si zase potesila mna s tym vtipom :-))). Ja si vtipy akosi vobec nezapamatam...:-).
arasidka
@janger , vysvetlím, poprosila som admina, aby môj posledný príspevok v tejto téme "vygumoval", pretože to, čo som vám chcela ukázať mi nevyšlo, a preto touto cestou im ďakujem za rýchlu reakciu.



 



TOPlist