Keď hudba rozžiari ľuďom tváre....

evusik - fotkaevusik, 26. marca 2013
@zareaguj


Diskusia k článku

jerica
Krása pridaná , poteší k prichádzajúcim sviatkom Veľkej noci .
Pridávam link , ktorí poteší , pre mňa Je to chvíľa , čas spomienok , zbožňujem :




pusta
Pridávam pre potešenie všetkých nádhernú starú pieseň, ktorá je znovu "in" a veľmi úspešná, na živo v Sao Paolo 21. marca 2013, v doprovode slávneho André Rieu. len pre mňa ju často spieval môj otec, ktorý mal jedinečný úžasný tenor a sugestívne podanie. dúfam, že túto pieseň mnohí z vás poznajú a viažu vás k nej krásne spomienky. :-)



sovka62
Veľmi pekne ďakujem, príjemný zážitok, nemusíme vždy len stáť pri sporáku.....
ebaka
@evusik pekne si nám spríjemnila deň,jerica,pusta krásne spomienky,ďakujem
evusik
som rada ak som niekoho potešila.... ja si to dnes púšťam sama sebe pre radosť :-)
honestka
mne link povedal, ze sa nachadzam mimo uzemia SK a preto ho nemozem vidiet, skoda, iste to bol dobry vyber;
na ostatne nakuknem, vzdy to potesi, lebo nam hraju na rovnaku notu...
dakujem.
denyany
pekné, spríjemnili ste mi ináč veľmi studený a zasnežený deň. :-D
alena45
môžem sa pridať ? Je to síce spievané na playback, ale táto skladba, a hlavne hlas Ally Pugačovej prechádza až do kostí. Video neviem pridať, vlastne som ani neskúšala... Veľmi silná skladba, stojí za to si ju vypočuť.





anina6
veľmi pekné, pôsobivé a príjemne začínaný deň, ďakujem.
babula56
Veľmi ma potešilo, že Alena pridala ukážku Ally Pugačevovej. Mladí ľudia v SR ju asi nepoznajú, ale pre nás zrelších to je jedna z hviezd našej mladosti, ruská Tina Turner, so zaujímavým hlasom a špecifikým prednesom. Čím staršia, tým lepšia. Alenina ukážka je z mladšieho obdobia, odporúčam vypočuť na YOUTUBE aj novšie piesne.
danielas
No táto akcia sa mi veľmi páči! Dievčence, máte vycibrený vkus :D
Popočúvala som a tiež pridávam aby som nekazila partiu



helica
Baby, jedny, už dve hodiny sedím pri obrazovke a neviem sa odtrhnúť od Andrého Riu, Helmuta Lottiho ap. K sviatočnej atmosfére neodolám a tiež Vám posielam jednu z mojich najoblúbenejších melódií, nech Vám poteší srdiečka a vylepší náladu. Verím, že si pri nej oddýchnete. Prajem krásne a pokojné sviatky.
radost
@helica
krásne to bolo...radostné sviatky tebe i všetkým ľudom dobrej vôle...:-)
evusik
chvíľu som tu nebola a koľko krásnej hudby ste tu popridávali :-)
@stacy77777 toto poznám a je to nádherné..... človek je tak pyšný , že môže počuť krásnu slovenskú ľudovú pieseň vo francúzskom kostole v podaní malého chlapca, po slovensky... no zimomriavky a slzy v očiach... nádhera...
jozka2
stacy7777,vdaka Ti,ze si pridala tuto prekrasnu piesen a za vsetkych ktori si vypoculi tuto prekrasnu slovensku piesen,pocula som aj s tym druhym zhorom ale tato s tym ciernym prekrasnym chlapcom a
cistym hlasom
letisia
Pravdepodobne nepoznáte speváka, ktorého pridávam. Jeho piesne boli sprievodnými v niektorých filmoch s Alainom Delonom. Dnes je to starý pán. Má úžasný hlas.




a dnes:



letisia





a toto je úžasný koncert s výbornými hosťami, stojí za to, pozrieť si ho:



letisia
ospravedlňujem sa, nesprávne som pridala link, ten tu už je. Toto som chcela:



evusik
samé krásne veci pridávate a Berry White - waw, to môžem...
len mi prosím niekto povedzte ako pridávate videá, fotky pridávať viem, ale video sa mi nedarí, myslím také rozbalené, mne sa zobrazuje len link :-( ďakujem
letisia
@evusik pusti si to video, potom hore na lište, kde je link, klikni pravým tlačidlom myši, daj kopírovať a potom tu zase pravým tlačidlom myši a prilepiť.
marianne
no a moja moja puberta a mlasost,tato je jedna z mojich naj...


evusik
@marianne padáda, Ráž klasika ktorá asi nezostarne... J.Cash a country to zas patrí k mojej mladosti, čunder táborák, gitara... ách jaj a Moulin Rouge krásny film, mne sa páčilo všetko ale úplne, že najviac tango ktoré tancovali to nemalo chybu :-)
marianne
@evusik ja moc tu Kidman nemusim,ale ta rola jej sadla ako rit na serbel...zozrala som jej to aj s navijakom,tak to zahrala....a Evanko to je moje zlaticko,v zivote by som nepovedala,ze ma taky hlas,ze vraj vystudoval muzikal...mam rada akukolvek muzicku,ktora je dobra,je jedno ci je to klasika,ktoru mimochodom milujem,alebo gospel....akurat na rep som uz asi stara:-)))
evusik
ja som zas mala skoro až odpor k tomuto muzikálu, ani neviem prečo, nechcela som ho ani vidieť, myslela som si, že to bude nejaká sladká blbosť a bola som obrovsky prekvapená aká krásna bláznivosť to bola, zrovna toť minule som to videla už niekoľký krát .-)
a čo tebe sa Rytmus nepáči???? žartujem :-) ja zas nemusím dychovku....
marianne
tak tu dychovku ani ja nemusim:-)) no Rytmus nie je zrovna moja krvna skupina,ale verim,ze ma svojich skalnych...dcera na nom ako pubertacka frcala...:-)) ja teraz frcim na Paolo Nutini...btw: Oh happy Day,nie je vobec zle....
marianne
Pocuvam ho uz zo 3 roky a este sa mi neomrzel,vyborne CD Sunny Side Up...


evusik
samé krásne veci... vonku svieti slnko, čo je momentálne úplne šokujúce... krásna hudba, slniečko - hneď je krajšie na svete :-))))
evusik
@danielas Boby McFerrin je úžasný... raz v noci som prepínala TV a na ČT dávali jeho koncert, sedela som pred televízorom ako prikovaná, presne mi pasuje do tohto krásneho slnečného rána :-)
mariamka
@evusik ten koncert si pametam zapojil cele publikum a cele svoje telo :) mam aj jeho platnu tu niekde pod postelou :) ale toto co davam je zivelne a autenticke, uzite si to, pekny piatok Varecha ..


pusta
@mariamka , toto pieseň môjho najlepšieho priateľa, milujeme Laru Fabian obaja, pre jej úžasný prednes a neskutočný hlasový rozsah. Pekný piatok aj tebe. a dakujeme za nádhernú pieseň.
mariamka
pan @2010 ani neviem ako vas oslovit? :) predpokladam ze sme asi plus minus jedna generacia mne sa tiez pacia 80th napr. toto kto sa prida ?? :)


2010
@mariamka , nastastie ten pan Tim BL co vymyslel internet bol anglican a tam si vsetci tykaju a volaju sa prvymi menami a to iste je aj na webe.
janikbj
bežne síce počúvam trochu iný žáner,ale toto mi prišlo na rozum a myslím, že zahreje pri srdiečku viaceré z nás :-)


mariamka
@2010 kedze ja som Slovenka a zijem na Slovensku, my si tu z principu vsetci Vykame a myslim ze to nie je na skodu :).. nejaky pan Tim hore dole,, tak to aj dopadlo... nic nemeni na vkuse co sa tyka muziky :)
2010
Ked moj syn bol maly tak tykal vsetkym ( hlavne predavacky my to riadne vysvetlili co som za otca ...ten raz ked pride na slovensko tak tyka zo srandy hlavne casnikom a jasne ze predavackam :-) ja mam tiez s tym strasny problem .



janikbj



a ešte jedna, možno niektorí, hlavne z východu, poznajú. úžasní muzikanti, výnimoční ľudia, ich koncerty majú nenapodobiteľnú atmosféru. ak by hrali vo vašom meste, určite choďte, neoľutujete. extra vyzdvihujem prekrásne husle uja Petra, ktorý už bohužiaľ nie je medzi nami a chýba veľmi
marianne
@mariamka aj moja,bez nej nie je den dnom,nieco v nom chyba....z kazdeho rozku trosku,pocuvam aj muziku,ktoru som pred tym nie,ale nasla som v nej velke caro.... v UK boli DC za babku a tam som sa vysantila...prisla som tam na chut aj Simonovi a Garfunkelovi,predtym som ich vobec nepocuvala...
mariamka
@marianne :) este stastie, ze ja mam navarene lebo take linky si dala, ze sa neviem dopocuvat, buble kedykolvek.. dam nieco aktualne na com momentalne "ficim" :)


marianne
@mariamka nepoznam a vies ze dobre...ono kazda dobra muzicka potesi,ked chcem nabit energiou Cher je vyborna,mam vyborne DVD z jej rozluckoveho koncertu..ked treba schadit hlavu, nieco vykutrem na ukludnenie,nejaky relax ....btw: tie Korejcata su prezlate....
2010
A po kratkej skoro zime brr... 20 stupnov mame zase leto 34






 



TOPlist