Dištancujem sa od safran2

safran - fotkasafran, 6. decembra 2014
Dištancujem sa od komentárov safran2 (3 až nekonečno).
Nie sú moje.
Ani sa mi nepáči, keď sa niekto týmto spôsobom zabáva.
Na ktoromkoľvek nicku.
@zareaguj


Diskusia k článku

svedka
@tiginko hned si aj protirecis tym komentarom :)
REDAKCIA spravte s tym nieco,tu su chori ludia,ved musite vidiet ,kto ma kolko nickov skrz jednu IP a vyriesit to nejako.Viem,ako to funguje. Ved tu to miestami vyzera ako sikana na zakladnej skole,fakt smiech cez slzy...hnus.
tiginko
protirečím? A čím? @svedka veď ty ani nevieš čo píšeš. Podľa mňa si niektoré súvislosti totálne zle vysvetľuješ. Ale je to tvoj problém, určite nie môj. Možno je to vekom, možno hormónmi. Good luck!
svedka
Ked sa distancujes,tak preco jej komentujes diskusiu? Ja viem,co pisem :) Mozno len ty nevies.Mozno to uz mas vekom,mozno tie hormony potvorske uraduju na tvojej osobe :) Naurazaj nepriamo,naco,ved ani ja teba...napodobne :)
micanela
ziadny safran - ci uz ma nejake cislo alebo nie ma nezaujima
k599
Ja nie som @safran2 , ako Vás uisťovala dnes vo svojich komentároch pri receptoch. A ak si to niekto ešte myslí, prosím, nevadí mi to, veď @safran2 tam len mňamkala, nikomu nenadávala, len chválila mňamkaním. Čo má robiť chudiatko pusta so svojimi novými nickmi a svojimi novými profilovými fotkami???? @svedka nehnevaj sa, ale @tiginko , a mimoriadne, výnimočne pravdu má aj @micanela. Podľaa mňa. Samozrejme, Tvoju pravdu Ti neberiem, lebo, len Ježiško vedia, kto z nás dvoch má pravdu!
safran
@micanela , pripomínaš mi človeka, spolu s tigi, ktorý si vyberá miesta nezáujmu, ako by si namiesto koncertu, kde si hudbu užiješ, radšej volila niečo, čo Ťa vonkoncom nebaví, aby si tam potom frflala, že zle hrajú :-)
safran
@k599 sme si to vyjasnili v TS, požiadala som redakciu, aby všetky moje komenty, kde som Ťa spomenula vymazali, teraz už je to mimo mňa... ak si potreboval verejne sa tiež dištancovať - nech sa páči :-)
safran
@all tento zážitok, nemala to byť diskusia, bol hlavne pre tých, čo nosia okuliare a vôbec nepostrehli ten rozdiel okolo polnoci a nejak si mysleli, že je to moja zábava...
k599
@safran , my sme si to vysvetlili, ale mám dojem, že stále tu zostávam tým "chrapúňom", nemyslíš??
k599
@safran , redakcia spinka sladko, ako vždy. Tú dokáže prebudiť len @pusta , ale ako, na to som ešte neprišiel, ale raz na to dôjde!!!
zolik
@ micanela, uz som tam bola a nic moc. Studene parky, teple pivo, premrstene ceny a vela tzv. serebrit. Novorocny Konzert vo Viedenskej Opere je ozaj ozaj zazitok. Len si treba po Silvestri privstat ;-)
kukulienka71
@safran , som rada, že si to sem napísala. Ja som sa dala tiež dobehnúť a nevedela som kam zaradiť tie "tvoje"komenty. Fakt úžasná zábava s tými ukradnutými nickmi:-(
mijaita
Znam web, kde kdyz nekomu udeli ban (a to neni jen jeden web) tak se tam ten dotycny proste uz nedostane. Jedine kdyz se prihlasi odjinud z jine IP. Ale komu by se chtelo dnes behat do kavarny nebo ke kamaradum, ze. Tady nechapu mnoho veci, ale tuhle asi ze vseho nejvic, proc tu vladne takova anarchie!?
2010
Sh..t , aj ja sa distancujem od 2012
editam
@pusta 1 vy sa dištancujte od koho chcete, ja som na vás nereagovala a vôbec ma nezaujímate, ani vaše komentáre. Reagovala som na recept od @pusta a diskutovať budem len s ňou, nie s 1,2,3,4,.... a neviem koľko vás je :-))
Ja nie som žiaden násobok, som žena, ktorá vyskúšala recept od @pusta . Preto nechápem, prečo sa do toho vy vôbec montujete.
@pusta tu dáva recepty a vy všetky odnože, hoci vás budú milióny sa kľudne dištancujte.
Nevedela som, že sa tu nesmie napísať pravda a treba len chváliť. Dnes som mala čas a prezrela som si staršie recepty od vašej hlavnej sestry @pusta a musím uznať, že som veľa pochopila. Preto sa kľudne dištancujte :-)))) budem len rada!
safran
@micanela , či ľahko alebo ťažko neviem, aj keby sme sa videli, tak sa nespoznáme :-) pekný zážitok Ti želám
safran
@k599 ak si to nebol Ty, čo tu klonuje tie nicky, tak to bude iný mičurinec, čo to tu množí :-)
k599
@safran ja už viem, kto sú tie "klony" a nemienim sa už k tomu absolútne vyjadrovať. Prajem pekný deň!
safran
DIŠTANCUJEM SA AJ od vyhlásení SAFRAN1, chvalabohu som ich ich nečítala, ale je skoro nad slnko jasné, kto je autorom. Úbohé!
Redakcia neurobila všetko, ak zablokovala iba čísla od 2 vyššie.



 



TOPlist