Ani dospelí sa hambiť nemusia :D

leela15 - bez fotkyleela15, 27. augusta 2013
Som tu síce nová a čerpám zo super receptov, no nedá mi, aby som Vám milí varecháči nenapísala aj ja. V poslednej dobe mi robíte spoločnosť v upršanom a nudnom pracovnom dni. Tak si aspoň čítam, čo sa tu zatiaľ nahromadilo. Čítala som si príspevky o detičkách, čo robia nám dospelím radosť. Mimoriadne ma zaujalo, čo tí malí krpci vyslovili. Dám aj ja pár príkladov na zasmiatie, ktoré povedali moji blízki.

Daj sem ten notezbúúúúúúk!

rokxy (kroksy)

Eminix (Eminem)

arergorogička (alergologička)

A aj ďalšie, no teraz si na všetko nespomeniem :D

@zareaguj


Diskusia k článku

smejkad
mami, ja budem mat meniny, tak mi urobime spolu tortu - taku uplne jednoduchu malicku, bude mat cervene, modre, zelene, zlte a ruzove cesto, polevu urobime taku tu ako plachta, aj figurky nejake pekne, napriklad Hello Kitty alebo konika a chcem aby bola srdieckova a mala aspon 3 poschodia, dobre mami?
:-)))))))))))))))))))))))))))
martina0812
páni, to je fakt jednoduchá torta!!! :-))))
Moja tiež hádže samé perly. :-D
Naposledy to bolo: mami, tí chlapi vôbec nevedia, ako sa robia deti! Ak sú všetci takí hlúpi, tak ja sa ani nevydám!!!
To bolo preto, lebo moje dieťa je náležite poučené o príchode bábätka na svet, a dedko s ockom, neznalí problematiky, jej povedali, že ich nosí bocian... :-)
rea1
@martina , deti nosí bocian (niekde vrana a niekde sa rodia v hlávke kapusty, podľa štátnej príslušnosti), sladkosti nosí mikuláš a darčeky ježiško. tak načo, sakryš, sú tí otcovia? :-))
jakamaka
... deti sú fakt nevyspytateľné.. a keď sa Vás taký drobec opýta na zastávke autobusu asi pred 10 ľuďmi, že "mami čo je to sex"... tak to bola tiež zaujímavá situácia :):):):):) Stalo sa to mojej dcére a vnučka mala asi 4 roky.. :):):)
mariamka
to som sa zasmiala @rea1 a @martina0812 :) ze na vymenu ziarovky a opravu zachoda :))) to sa u nas deje kazdy mesiac a robia to tie deti , tak len dufam, ze sa potatili :) inak, vyroky deti som si pisala, to boli ine bonmoty :) maly moj chodil tusim do prvej, druhej, po ceste o 6:15 do rannej druziny (ach tie matky zamestnane) sa ma spytal, co ma robit, ked mu obcas treba v triede "pustit vetry", ja vravim "musis zadrzat" a on ten maly krpec inteligent mi vravi "ale potom si budem musiet grgnut" :))
hubata
Ha-ha-ha, perfektné!
Ja mám názorný príklad ako sa detičky vedia vžiť do rozprávky akoby to bola realita. Po ostrej výmene názorov na život so 4-ročnou vnučkou sa malá takto rozčúlila:

"A ty baba choď ku kováčovi, vyplaz mu jazyk nech ti ukuje tenší
hlások - kto ťa má počúvať!!!!!"

No poviem vám mala som ja veľmi ťažké detstvo s vnučkou: ako
sami vidíte dokonca mi chcela dať u kováča natenko vyklepať
jazyk .....!!!!!
smejkad
dnesna stobodova :
mami, kolko je jeden pat?
no kolko to je?
jedendesiat pat?
:-)))))
becky
Keď som bola malá, tak som hovorila pistáciam pískacie oriešky. :)
rea1
kamarátov syn mal autíčko značky mišibiši. to len otec ho presviedčal, že to je "micubiši".
išla som so synmi motoráčikom z výletu zo záhoria. vo vagóne hromada vojakov a robotníkov a malý mi jasným hláskom nahlas oznámi: jééj, mami, aha, pozri, mne stojí pišina! výlet sa značne predĺžil, lebo od nasledujúcej stanice sme išli peši. kto uhádne, prečo? :-)
hubata
@rea1
asi sa hihňalo celé Záhorie od Kútu až po Devínsku Novú Ves, lebo aký otec taký syn ........
hubata
Moja dcéra tatinovi tiež vyrobila hanbu:
V autobuse sa ho na celé kolo rozčúlene opýtala:
".... čo si sa tatino pokakal, keď je tu taký smrad????
lenka46
Tak som sa nasmiala!Teraz som tehotná a moja 2-ročná dcérka Nelly mi povedala mami!!!ja som počula čo dvojičky v brušku povedali že prečo si ich zjedla? bolelo ich to!čo tie deti narozprávajú:D
tiginko
ja keď som vraj bola malá, viezla som sa v trolejbuse a oproti mne sedela staršia pani, ktorej som uprene pozerala do výstrihu s bujným poprsím, a potom som sa poriadne nahlas spýtala mamy: "Prečo má tá teta riťku vpredu??"
gordonko
.... mi sme išli autobusom MHD a zrazu tam bolo plno smradu ....a syn na celú hubu hovorý ocino zasa si prdol ????
gubics
V električke v KE dieťa drinkalo niečo do svojho ocka, ten mu to nechcel splniť na to chlapček na plnú pusu povedal, keď mi to nekúpiš poviem mamke, že si cikal do umývada. ocko zahanbený vystúpil na nasledujúcej zastávke aj s podareným synčekom.



 



TOPlist