Podravka ochucovadlo
Hádam už nikomu netreba predstavovať klasické ochucovadlo – pomocníka, vďaka ktorému bude každé jedlo chutiť a voňať lepšie. Môžete ho použiť na dochutenie polievok, omáčok, cestovín, mäsa, rýb, šalátov, ale aj ryže a zeleniny. Prednosťou Podravky ochucovadla je, že chuť jedla nepotláča, ale ju zvýrazňuje. Pridáva sa do jedla a 5 minút povarí. Na výber máte okrem klasiky aj verziu pikant alebo s bylinkami.
Značka Lagris
Pod touto značkou nájdete rôzne druhy strukovín a ryže. Vybrať si môžete z tradičných, ale aj menej známych strukovín. Všetky sú však charakteristické špeciálnou technológiou spracovania, ktorá zaručuje, že sú bez akýchkoľvek šupiek či nečistôt. Vďaka tomu bude jedlo chutnejšie a lahodnejšie.
V segmente ryže máte na výber guľatozrnnú, dlhozrnnú, natural, parboiled, ale aj menej používané odrody – ako je jazmínová, arborio, indiánska alebo novinka – sushi ryža. Tú využijete pri príprave tradičného japonského jedla, ktoré si teraz môžete pripraviť aj v pohodlí domova.
Paradajkové výrobky
Paradajky patria medzi najzdravšie druhy zeleniny. Často sa používajú najmä v stredomorskej kuchyni. Pri varení rôznych druhov jedál ich využite v kuchyni aj vy. Podľa druhu pripravovaného jedla si zvoľte pasírované paradajky, krájané alebo lúpané.
Na spestrenie rôznych druhov jedál sa výborne hodí kečup. Na prípravu 1 balenia kečupu od Podravky (470g) bolo použitých viac ako 800g čerstvých paradajok, čo zaručuje jeho krásnu farbu a lahodnú chuť. Na výber máte jemný alebo pikant.
Ajvar
Zeleninová príloha Ajvar je známa najmä z tradičnej „juhoslovanskej“ kuchyne. Ide o zeleninovú zmes z papriky, paradajok a baklažánu s pridaním oleja a rôznych korenín. Zvyčajne sa podáva ako studená príloha k pečenému mäsu na rošte alebo ražni, k vareným aj pečeným párkom, klobásam, zapekačkám, k hamburgerom, rôznym salámam, syrom, či vajíčkam.
Cestoviny
Tie najkvalitnejšie cestoviny sú vyrobené z tvrdej pšenice, tvz. semoliny. Majú krásnu žltú farbu, lahodnú chuť a po uvarení sú pevné a pružné zároveň. Také sú cestoviny od Podravky. Ich obľúbenosť potvrdili aj slovenskí spotrebitelia, ktorí im udelili v nezávislej súťaži Voľba spotrebiteľov ocenenie Najlepšia novinka roku 2012.
EVA rybacie produkty
Ak máte chuť na rybu – môžete si ju dopriať v podobe konzervy. Výborne chutia pravé jadranské sardinky, ktoré vďaka optimálnemu pomeru slanosti a teploty vody majú vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín a vynikajúcu chuť. Vyskúšajte napríklad unikátne jadranské sardinky s citrónom. Podravka ponúka aj tuniaka v konzerve, ktorá obsahuje šťavnaté kúsky tejto chutnej ryby.
Značka Dolcela
Pod týmto tajomným názvom nájdete pudingy tých najrôznejších príchutí, ktoré sa vyznačujú krémovou konzistenciou a nezameniteľnou chuťou. Môžete ich použiť na prípravu samostatného dezertu, ale tiež ako surovinu na pečenie lahodných pudingových zákuskov. Pod značkou Dolcela tiež vystupuje aj taliansky dezert Panna Cotta.
Súťaž
Pošlite nám do 28. 11. 2012 na adresu online@pravda.sk odfotené vaše deti, vnúčatá alebo súrodencov, ako si pochutnávajú na výrobkoch značky Dolcela. Aby ste boli zaradení do žrebovania, na fotografii musí byť zobrazený obal niektorého z výrobkov značky Dolcela.
3 najzaujímavejšie fotografie budú odmenené balíčkami produktov Podravka. Nezabudnite do predmetu e-mailu napísať nadpis: Podravka 1 a do textu e-mailu napísať vašu adresu a telefonický kontakt.
Viac informácií o bohatej ponuke produktov Podravka nájdete na www.podravka.sk
Výsledky 1. kola súťaže:
Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL vybrala z 1. kola súťaže týchto troch výhercov balíčkov produktov Podravka:
1. Mária Výrostková, Košice
2. Veronika Slamková, Malacky
3. Katarína Hugyárová, Trenčianska Turná
Pravidlá súťaže