Zverinová paštéta s brusnicami
Marek Petrán
chef de cuisine Elesko restaurant & wine bar v Modre, 13. januára 2011
chef de cuisine Elesko restaurant & wine bar v Modre, 13. januára 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Pečienku dobre rozmixujeme. V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou. Pečienku a pomleté mäsá zmiešame, dochutíme soľou, čiernym korením, nasekaným čerstvým tymianom a brusnicovým kompótom.
- 2
Zmes vylejeme do pripravenej formy, varíme 1 hodinu vo vodnom kúpeli pri 73°C.
- 3
Náš tip: Podávame s brusnicovým kompótom a s čerstvým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu