Zverinová paštéta s brusnicami

Marek Petrán
chef de cuisine Elesko restaurant & wine bar v Modre, 13. januára 2011
Zverinová paštéta s brusnicami
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

1 kg
20 g
0,5 kg
0,5 kg
 čerstvý




Postup

  1. 1

    Pečienku dobre rozmixujeme. V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou. Pečienku a pomleté mäsá zmiešame, dochutíme soľou, čiernym korením, nasekaným čerstvým tymianom a brusnicovým kompótom.

  2. 2

    Zmes vylejeme do pripravenej formy, varíme 1 hodinu vo vodnom kúpeli pri 73°C.

  3. 3

    Náš tip: Podávame s brusnicovým kompótom a s čerstvým chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia