Foto: daniella9
No, ked už mám doma tie kuchárky zamerané na Indiu, tak by sa patrilo z nich aj niečo vyskúšať:-)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si osmahneme na plátky nakrájané strúčiky cesnaku. Pridáme senovku grécku a podrvenú čilli papričku. Semienka som vybrala, ale prihodila som do panvice 3 - 4 z nich. Cca. 3 minúty restujeme.
-
2
Pridáme nadrobno nakrájané lístky bazalky, na kocky nakrájané zemiaky a soľ. Premiešame.
-
3
Dusíme pod pokrievkou 35 - 40 minút, kým nie sú zemiaky mäkké, ale stále držia svoj tvar. Na záver som ešte pridala trochu posekanej bazalky. Spravila som si k nim ešte jogurtový nápoj - biely jogurt + voda + soľ a premiešať. HoTovo, dobrú chuť:-).
Diskusia k receptu