Zeleninové rizoto

stelli - fotkastelli, 1. januára 2010

Vlastný recept.Chutí celej mojej rodine aj hosťom som už varila.

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    na masle opražíme cibuľu a pridáme postrúhané zeleniny/petržlen,kaleráb,zeler/soľ,čierné korenie.Zakryjeme a dusíme asi 15minút v nerezovom hrnci.

  2. 2

    potom pridáme ryžu (opláhnutú) a mrazenú zeleninu vegetu a vodu cesnak.Premiešame zakryjeme a varíme 15minut na miernom ohni.Na tanieri pridáme strúhaný udený syr.

Diskusia k receptu

garanco
Rizoto takmer vôbec nevarím, ale zajtra by som chcela, tento Tvoj recept sa mi páči, vyskúšam!
1x stelli

Zaujímavé video z archívu TV Varecha