Foto: veronikahtl
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 - 4 ks (krabie tyčinky) |
|
100 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
40 g |
|
2 hrste (ľadový šalát) |
|
5 ks |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 strúčik |
|
Postup
-
1
Šalát si nakrájame nadrobno. Surimi zalejem vriacou vodou a necháme odpočívať pokiaľ sa "nevyzliekaju" z obalu. Potom ich nakrájame na kocky a pridáme do šalátu. Následne k tomu pridáme hrášok, kukuricu, nakrájané kyslé uhorky, paradajku a premiešame.
- 2
V miske si zamiešame grécky jogurt, horčinu, kečup a cesnak a zalejem s tým šalát. Premiešame a nakoniec pridáme strúhaný syr, poprípade na kocky nakrájanú mozzarelku. Podávame ako prílohu k jedlu alebo konzumujeme samostatne.
- 3
Prajem dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Surimi je populárne v ázijských krajinách a je k dispozícii v rôznych tvaroch a farbách. Najznámejšia forma v západných krajinách je imitácia krabích končatín.