Tento recept je z brožúry " Dobré jedlo" a je naozaj dobré.
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme a z obidvoch strán prudko opečieme. Opečené mäso naukladáme do zapekacej nádoby.
- 2
Broskyňový kompót scedíme. Na každý kúsok mäsa položíme polovicu odkvapkanej broskyne a prikryjeme plátkom syra.
- 3
Zapekáme v rúre 20 minút prikryté a potom ešte 10 minút neprikryté. Kompót môžeme použiť podľa chute stolovníkov. Nám najlepšie chutí mäso s broskyňami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu