Zapekané jogurtové zemiaky s mätou a tymianom fotorecept
Foto: luclup
Jednoducha a velmi chutna priloha, ako aj samostatne jedlo :)
Postup
-
1
Zemiaky ocistite a nakrajajte na tenke mesiaciky.
-
2
V druhej mise zmiesajte ostatne suroviny.
-
3
Zemiaky v jogurtovej omacke poriadne obalte.
-
4
Vyklopte na plech (mozete pouzit papier na pecenie), ja som nepouzila a pecte do zlatista na 200 °C.
-
5
Zemiaky natiahli vsetky chute a vone, su super (ako priloha, tak aj samostatne s nejakym dipom).
@Cesminaz aj ja sa pripájam k dcére. Vďaka tebe sme začali používať mätu nielen na čaj, ale aj pridávať do niektorých jedál a tvoja maslová tekvica s mäsom patrí k našim top jedlám :-)
Tá mäta ma tam zaujala. Toto musia byť nenormálne dobré zemiačiky! Vyskúšam:)
@Janikbj velmi sa tesim, ze chutilo ♡ nabuduce urobim podla teba, dakujem ^^