Foto: pitrb
Tento recept mám z jednej knihy o delenej strave a kto má rad šampióni, ten ho ocení, pretože je naozaj skvelý a jednoduchý. Zobraziť celý popisTento recept mám z jednej knihy o delenej strave a kto má rad šampióni, ten ho ocení, pretože je naozaj skvelý a jednoduchý.
porcie
príprava
na 200-220 °C
Postup
-
1
Šampióni očistíme a nakrájame na plátky. Na troche masla najprv osmažíme a necháme udusiť kým sa neodparí voda. (Provensalské bylinky, soľ a čierne korenie pridávame po smažení)
- 2
Predhrejeme si rúru na 220 stupňov. Medzi tým si nakrájame červenú papriku na pásiky a chleba natrieme maslom (zo spodnej strany). Chleby poukladáme na pekáč vystlaný papierom na pečenie. Navrch uložíme udusené šampióni, posypeme syrom a pečieme dozlata. (cca. 10 - 15 min na 200 - 220 stupňov)
- 3
Podávame s červenou paprikou alebo so zeleninou podľa chuti. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu