Zapečený Hermelín

platanbeja - bez fotkyplatanbeja, 12. januára 2013
30 minút
príprava

Suroviny

3 ks
5 plátkov
5 plátkov
1 ks
6 ks
1 ks
1 ks
4 ks
štipka
podľa chuti




Postup

  1. 1

    PLNKA (šunka ,slanina ,šampiny,cesnak ,cibula, paprika,paradajka, korenie,sol,) pokrajame na male časti a orestujeme na oleji do zlatista už v tedy to je neuveritelne chutné a nadherne to vonia...

  2. 2

    hermelin prekrojime na dve polovice ...vnutro trošku vydľabeme ,a napníme ho plnkou čo najviac je to prplavé ale dá sa ...treba si to rozdeliť aby vyšli na hermelinky...

  3. 3

    a obalujeme bud v 3 obale alebo v cestičku no je to božke a hlavne pre chlapov .....

Diskusia k receptu

platanbeja
dakujem odporuča sice halušky sú halušky ale aj hrmelinek je vynikajúci..
martamm
Platanbeja, čo po obalení? Vypražiť? Ak áno, potom by sa to malo volať "Vyprážavý..." a nie zapečený.
staja
Tiež mi tam nejako chýba posledná fáza.
orchidea
ja by som to urobila tak, že syr by som iba prekrojila, nakládla tam všetky ingrediencie, zakryla a zabalený v alobale by som zapiekla...ale ináč výborná inšpirácia...
platanbeja
dobrý napad vydiš skusim to v alobale alebo hned bez obalovania podávať dakujem baby....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia