Zapečený Hermelín

platanbeja - bez fotkyplatanbeja, 12. januára 2013
30 minút
príprava

Suroviny

3 ks
5 plátkov
5 plátkov
1 ks
6 ks
1 ks
1 ks
4 ks
štipka
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    PLNKA (šunka ,slanina ,šampiny,cesnak ,cibula, paprika,paradajka, korenie,sol,) pokrajame na male časti a orestujeme na oleji do zlatista už v tedy to je neuveritelne chutné a nadherne to vonia...

  2. 2

    hermelin prekrojime na dve polovice ...vnutro trošku vydľabeme ,a napníme ho plnkou čo najviac je to prplavé ale dá sa ...treba si to rozdeliť aby vyšli na hermelinky...

  3. 3

    a obalujeme bud v 3 obale alebo v cestičku no je to božke a hlavne pre chlapov .....

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
ja by som to urobila tak, že syr by som iba prekrojila, nakládla tam všetky ingrediencie, zakryla a zabalený v alobale by som zapiekla...ale ináč výborná inšpirácia...

Pridaj komentár k receptu: