Zapečený baklažán s mozzarellou a tofu fotorecept
Rýchlo a pomerne zdravo navarené ...
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 220 °C
na 220 °C
Suroviny
1 ks |
|
2 ks ks |
|
1 ks ks |
|
1 ks ks |
|
1/2 ks |
|
1 strúčik |
|
150 ml |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Nachystané suroviny..
-
2
baklažán potreme olivovým olejom, osolíme a posypeme bylinkami. Na panvici opečieme...
-
3
paradajky ošúpeme a nakrájame na kolieska, taktiež nakrájame syr, cibuľu, cesnak, tofu...a do zapekacej misy vrstvíme...
-
4
pokračujeme...
-
5
navrch tofu,
-
6
do drvených paradajok pridáme nejakú chili pastu a zalejeme, navrch nastrúhame parmezán.
-
7
a dáme do vyhriatej rúry zapekať...
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu