Zapečené tofu

denda - fotkadenda, 8. októbra 2012

Toto som si robila, keď som nevedela že čo z tofu už. A voňalo mi to ako pizza.

Suroviny





Postup

  1. 1

    Tofu si rozkrojíme na polovicu aby boli dva tenšie plátky. Uložíme ich na papier na pečenie. Na vrch dáme paradajkový pretlak, posypeme oreganom, poukladáme nakrájaný strúčik cesnaku. Dáme šampiňóny (alebo som dala aj sušené namočené huby), na ne zase malú vrstvu pretlaku. Posypeme strúhaným syrom, alebo nakrájaným na plátky. Dáme zapiecť kým sa nerozpustí syr.

Diskusia k receptu

martamm
Denda, skusim, tofu mam velmi rada a kazdy novy recept vitam :)
fialka49
Pred nejakým časom som čítala, že tofu by sme nemali kombinovať so syrom, mliekom a smotanou.
Denda, nebijú sa chute?
Podotýkam, že tofu v našej strave nechýba, takže samozrejme, že zaraďujem do mojej varechárskej KK.
denda
Chute sa nebijú, teda aspoň podľa mňa.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia