Zapečené pečivo fotorecept

andy54 - fotkaandy54, 13. júla 2010
Zapečené pečivo (fotorecept)
Foto: andy54

Najčastejšie ho robievam na večeru. Jedlo sa dá kombinovať s rôznymi prísadami. Nám to chutí najviac takto.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
na 175 °C

Suroviny

6 ks
6 ks
18 ks
7 ks
20 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z chleba si urobíme dvojice. Natrieme jemne obidve strany. Salám poukladáme na jednu stranu chleba.

    Zapečené pečivo (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Rohlíky si rozrežeme na polovicu. Obidve strany si natrieme maslom a dáme na jednu stranu šunku.

    Zapečené pečivo (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Hotové poukladáme na plech. Dáme do vyhriatej rúry na 10 minút pri 175 C.

    Zapečené pečivo (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po uplynutí času plech vyberieme a poukladáme navrch syr. Znova dáme do rúry na 10 min. pri 175 C.

    Zapečené pečivo (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Vyberieme z rúry.

    Zapečené pečivo (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Poukladáme na tanier a pustíme sa do toho. Dobrú chuť.

    Zapečené pečivo (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
Ja takto so syrom zapekám " topinky " Osmažím, nacesnakujem, natriem syrom, kečupom, dám šunku, volské oko, rajčina , paprika na vrch syr a dám zapiecť do mikrovlnky, Je to rýchlejšie.
Super na tomto je aj to, že to nemusí byť čerstvé pečivo. Zvykla som robiť tousty, no Lenka mi ho rozbila a ježiško ešte nieprišiel......hihi
je to určite fajn,ale chutí to aj bez mäsových výrobkov? Mám doma vegetariánku a už som zúfalá pri vymýšlaní vegetariánskych jedál.Pomôžete?
Plech netreba poliať olejom. Chutí to aj len so syrom, alebo len so samotným maslom. Je to niečo podobné ako keď si niečo robíte v toustovači.

Pridaj komentár k receptu: