Foto: sneica
dnes som čistila hrozno z našej záhrady a tak ma napadlo hneď aj použit...pohľadala som recept a som potešená lebo chutil vsetkým...
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
do hrnca nalejeme 2 smotany a polámeme čokoládu....
-
2
čokoládu necháme rozpustiť v smotane a necháme prejsť varom...neskôr uložime do chladničky a necháme odstáť(do nasledujúceho dňa)
-
3
korpus som upiekla podľa varecháčky ...http://varecha.pravda.sk/profil/ancicka/
-
4
korpus natrieme jahodovým džemom. Uvaríme si puding a navrstvíme ho na džemom potretý korpus. Na vychladnutý puding poukladáme hrozno.Je síce drobné ale je sladké...
-
5
vyšľaháme smotany tie z chladničky spolu z 2 ks smeta-fix..do celkom husta aby mal krém hustotu a dal sa roztierať ako maslo...
-
6
krém natrieme na vychladnutý puding a hrozno zdobíme čokoryžou,strúhanou čokoládou alebo podľa fantázie
-
7
a už len si nechajte chutnať...
a teraz k receptu : Sneica, krásne spracovaný recept s obrázkami a samé dobré veci, vrátane fantastického parížskeho krému. Chválim musel byť veľmi dobrý.
recept odkladam do kk, vyskusam :-)