Zákusok s hroznom a parížskym krémom (fotorecept)

Autor receptu: sneica

dnes som čistila hrozno z našej záhrady a tak ma napadlo hneď aj použit...pohľadala som recept a som potešená lebo chutil vsetkým...

12
porcií
40 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. do hrnca nalejeme 2 smotany a polámeme čokoládu....
  2. čokoládu necháme rozpustiť v smotane a necháme prejsť varom...neskôr uložime do chladničky a necháme odstáť(do nasledujúceho dňa)
  3. korpus som upiekla podľa varecháčky ...http://varecha.pravda.sk/profil/ancicka/
  4. korpus natrieme jahodovým džemom. Uvaríme si puding a navrstvíme ho na džemom potretý korpus. Na vychladnutý puding poukladáme hrozno.Je síce drobné ale je sladké...
  5. vyšľaháme smotany tie z chladničky spolu z 2 ks smeta-fix..do celkom husta aby mal krém hustotu a dal sa roztierať ako maslo...
  6. krém natrieme na vychladnutý puding a hrozno zdobíme čokoryžou,strúhanou čokoládou alebo podľa fantázie
  7. a už len si nechajte chutnať...