Zabíjačkový tanier s jarnou zeleninkou

izabella929 - fotkaizabella929, 11. mája 2014

Tento tanier som tu dala len preto, lebo väčšinou sa zabíjačkové špeciality konzumujú s nakladanými uhorkami a čalamádou...skutočne vynikajúco vyzdvihne chuť jaternice jarný domáci Zobraziť celý popisTento tanier som tu dala len preto, lebo väčšinou sa zabíjačkové špeciality konzumujú s nakladanými uhorkami a čalamádou...skutočne vynikajúco vyzdvihne chuť jaternice jarný domáci šalát a paradajkami, paprikou a podávala som so zemiakovou kašou...rýchly obed, pokiaľ sa zabíjačkové špeciality pečú, stihnú sa uvariť zemiaky na kašu a j umyť kopu krásného liestového šalátu..

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 koleso
Príloha:
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Veľmi jednoduchý a rýchly obed...dala som upiecť na panvicu jaternice, klobásy neúdenú aj údenú...pokiaľ sa piekli, uvarila som zemiakovú kašu a vymiešala som ju s vlažným mliekom a maslom...umyla som nazbieraný šalát, pripravila zálievku...ocot a cukor som zmiešala s vodou...mám rada hodne kryštálového cukru na šaláte...výborný obed a prejem vám dobrú chuť..

Diskusia k receptu

kukulienka71
Izka, vidím, že výborný. Tu by podľa mňa aj tí, ktorí držia redukčnú diétu, zaváhali :-)
afataga
ja si prosim tu neudenu klobasu a jelito :-) take fajne domace som nejedla ani nepamatam
mesiar50
Ty si,ale talent Izabelka.Spraviť z jednoduchého jedla famózne, nedokáže hocikto.
daguska
Narobila si aj mne chute,velmi pekne naservírované.Paráda.
izabella929
@kukulienka..ihne ď po zhliadnutí na to jedlo účinkuje Pavlov reflex...)) vynikajúce fajnotky/ okrem zákuskov, tie mám o trošku radšej.-))/@afataga..nu ž neúdená klobáska je aj moja obľúbená a jaternice len so šalátom...najem sa ako furman pred orbou.-)))@mesiar 50...teraz je moja sezóna,,,na záhradke sa vždy nájde niečo na zdobenie tanierov...toto je moje hobby.-)Lacko jeme v prvom rade očami...)@salinka...ani sa nedivím, kto by takým čerstvým jaterničkám odolal..@daguska..pote šila si ma.-)@baobab...v ďaka...) Všetkým vám veľmi pekne ďakujem za milé komentáre.-)
eviana
@izabella929 , ten tanier priam spieva... teraz je radosť vyšantiť sa s jarnou zeleninkou, možností a variácií na jej využitie je milión a k domácej zabíjačke hotové lukulské hody... krása, mňam :)
alex37
zbíjačka je fajnová veru, už nezabíjame /teda u našich/ takže sem-tam od kolegov sa ujdu nejaké tie špecialitky, ale tento tanierik zdobený...veru má svoje čaro :-)

radost
@izabelka
toto je jedlo..ktoré by mužove brucho stále jedlo..:-)
@alex37
že nezabíjate-píšeš..tajomstvom ostáva-či zbíjate..??
:-)
alex37
@rados ť, dneska mi to fičí teda : zbíjačka - zabíjačka, z bezlepkáčov som spravila bezpekáčov :-) aspoň som ťa rozveselila :-)
havino
bisťu, klobásku neprosím, ale jaternicu neodmietnem nikdy , pekný tanier
ivav
Zbohom, štíhla línia! Dnes ochutnať, od zajtra chudnúť!
stacy77777
diéta-nediéta, zdravá výživa-nezdravá, veru sem s tým...:-)), ani ja veru Izka neodmietnem, môj bratranec je mäsiar a robieva super tieto zabíjačkové špeciality a vieme, čo v tom je,to je hlavné
sracz
Tvoj zabíjačkový tanier, @izabella929 milá by mi chutil aj si zeleninou uskladnenou na zimu v pivnici!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia