Foto: izabella929
Tento tanier som tu dala len preto, lebo väčšinou sa zabíjačkové špeciality konzumujú s nakladanými uhorkami a čalamádou...skutočne vynikajúco vyzdvihne chuť jaternice jarný domáci Zobraziť celý popisTento tanier som tu dala len preto, lebo väčšinou sa zabíjačkové špeciality konzumujú s nakladanými uhorkami a čalamádou...skutočne vynikajúco vyzdvihne chuť jaternice jarný domáci šalát a paradajkami, paprikou a podávala som so zemiakovou kašou...rýchly obed, pokiaľ sa zabíjačkové špeciality pečú, stihnú sa uvariť zemiaky na kašu a j umyť kopu krásného liestového šalátu..
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Veľmi jednoduchý a rýchly obed...dala som upiecť na panvicu jaternice, klobásy neúdenú aj údenú...pokiaľ sa piekli, uvarila som zemiakovú kašu a vymiešala som ju s vlažným mliekom a maslom...umyla som nazbieraný šalát, pripravila zálievku...ocot a cukor som zmiešala s vodou...mám rada hodne kryštálového cukru na šaláte...výborný obed a prejem vám dobrú chuť..
toto je jedlo..ktoré by mužove brucho stále jedlo..:-)
@alex37
že nezabíjate-píšeš..tajomstvom ostáva-či zbíjate..??
:-)