Zabíjačkový tanier s jarnou zeleninkou
Autor receptu: izabella929
Tento tanier som tu dala len preto, lebo väčšinou sa zabíjačkové špeciality konzumujú s
nakladanými uhorkami a čalamádou...skutočne vynikajúco vyzdvihne chuť jaternice
jarný domáci šalát a paradajkami, paprikou a podávala som so zemiakovou
kašou...rýchly obed, pokiaľ sa zabíjačkové špeciality pečú, stihnú sa uvariť zemiaky na
kašu a j umyť kopu krásného liestového šalátu..
4 porcie |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Veľmi jednoduchý a rýchly obed...dala som upiecť na panvicu jaternice, klobásy neúdenú aj údenú...pokiaľ sa piekli, uvarila som zemiakovú kašu a vymiešala som ju s vlažným mliekom a maslom...umyla som nazbieraný šalát, pripravila zálievku...ocot a cukor som zmiešala s vodou...mám rada hodne kryštálového cukru na šaláte...výborný obed a prejem vám dobrú chuť..