Zabíjačkový tanier s jarnou zeleninkou

Autor receptu: izabella929

Tento tanier som tu dala len preto, lebo väčšinou sa zabíjačkové špeciality konzumujú s nakladanými uhorkami a čalamádou...skutočne vynikajúco vyzdvihne chuť jaternice jarný domáci šalát a paradajkami, paprikou a podávala som so zemiakovou kašou...rýchly obed, pokiaľ sa zabíjačkové špeciality pečú, stihnú sa uvariť zemiaky na kašu a j umyť kopu krásného liestového šalátu..

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Veľmi jednoduchý a rýchly obed...dala som upiecť na panvicu jaternice, klobásy neúdenú aj údenú...pokiaľ sa piekli, uvarila som zemiakovú kašu a vymiešala som ju s vlažným mliekom a maslom...umyla som nazbieraný šalát, pripravila zálievku...ocot a cukor som zmiešala s vodou...mám rada hodne kryštálového cukru na šaláte...výborný obed a prejem vám dobrú chuť..