10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najlepšie ak si kúpite jednu kuraciu a druhú hovädziu polievku. Vyberieme si zo sáčka rezance ktoré polámeme na drobnejšie a dáme do misky pridáme koreniny ktoré sa nachádzajú v polievkach (olej s polievok vyhadzujeme), najkrájame si zeleninku na malé kocky pridáme do misky k rezancom pridáme kyslú smotanu, tatársku omáčku a poriadne premiešame. Vložíme do ladničky na hodinku aby rezance zmäkli počas tej hodiny šalátik 2-krát premiešame aby žiadny rezanec nezostal tvrdí.
@miska313 to sa nezalieva horucou vodou???
@miska313 to sa nezalieva horucou vodou???
ZLOŽENIE: jedlá soľ max. 40 %, zemiakový škrob, sušený cesnak mletý, sušená maracuja mletá, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu (E621), zázvor mletý, kukuričný škrob, korenie kajenské mleté, protihrudkujúca látka (E341), sušená petržlenová vňať.
Toto nie je zlozenie vifonoveho sacku , ale slovenskeho korenia na cinu co je tu na Vareche bezne pridavane , takze pozrite sa lepsie vzadu na tie super koreniace zmesky a , hmm...a je to podobna slana, eckova gebuzina ako vifonovy sacok :-) s tym rozdielom ze 20 kucharok si to odklada do KK.
Ale nechcem byt velmi ironicka.....videla som, ako niektori robili varene vino v rychlovarnej konvici. Vyssi level bolo varene vino z mikrovlnky :-D
en.wikipedia.org/wiki/Instant_noodles...
abdul je to len nazov neviem preco to spajas s prenosom ?
napr: varecha.pravda.sk/recepty/parky-a-caj/7268-recept.html...
alebo: varecha.pravda.sk/recepty/pigi-tea-rum-a-cukor-es-a-citro...
a ked si zratate vsetky naklady dokopy,tak to radsej pojdem na drzkovu alebo fazulovu do bufetu a este mi zostane aj na pivo.
V pohode každý má svoj nazor rešpektujem ho a preto nikoho z vas nenutim aby ten šalát vyskúšal mne chutí a chutiť aj bude a môj názor nezmení žiadny Váš komentár................