A prečo nie? Ak sa nájdu jedlé párky, dobré raňajky i rýchla včera. Len keby do nich človek videl. Ale asi pred mesiacom sme vyskúšali čertíkov (párky v čiernom črievku) a tie boli veľmi dobré. Možno nie vždy a všade, záleží od výrobcu. Zväčša sa orientujem podľa ceny, čo je pod štyri eurá, to radšej nekúpim. Tam asi mäsa veľa nebude.
neviem prečo, ale párky nejedávam, mám ich vždy minimálne 1kg v mrazáku, všetci ich jedia, dávam ich do mäsových rolád, šošovicových polievok ... ale ja ich nejem, vždy ich hodím psovi ... pritom nemám k nim odpor alebo čo - jednoducho ich nejem, zato kremžskú horčicu milujem :-)
"Nevylej tu vodu z párkov zalejem si ešte čaj" :) ano všetci sme tak začinali....a k tej kremžskej horčicy:odkedy som mala nemilu skusenost s kremžskou horčicou a hydinovym cigarom tak už ju nemusím.ale dávam ju občas do dressingu na šalát len kvôli tej "peprnej" chuti a je to zaujimava kombinacia
bublika - tak na to musím zareagovať...čaj som si už robil z vody kde som varil vajíčka na tvrdo ale z vody kde sa varili párky to musí byť fakt sila!!!...."zelený čaj s príchuťou viedenskej párky"...možno sme vymysleli nový nápoj!!!
stefanm- študentské časy sú niekedy ťažké a prinútia ťa robiť zvláštne veci.ale to nie je nič oproti hriankam robeným na žehličke s indulonou(toto nie je moja osobná skúsenosť-našťastie)
příště dej 1, topinku s česnekem 2, mléko s grankem :-)))))