Vyprážaný oštiepok

redakcia - fotkaredakcia, 5. júla 2009

Suroviny

100 g
2 ks
100 ml
200 g
1 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Oštiepok nakrájame na kolieska hrúbky asi 0,5 cm, každé mierne okoreníme a opaprikujeme z jednej strany. Medzi 2 kolieska vložíme plátok šunky a obalíme hladkou múkou.

  2. 2

    Takto pomúčené vložíme do cestíčka, ktoré pripravíme z hladkej múky, vajca, nastrúhaných zemiakov a trošky svetlého piva.

  3. 3

    Obalené cestíčkom vyprážame na horúcom oleji z oboch strán. Vypražený oštiepok ozdobíme kúskom petržlenovej alebo zelerovej vňate

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia