Dnes ráno som objavila tento recept a som veeeeľmi spokojná.Bábovka je chutná a nie je suchá.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
40 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Do misy si dáme všetky suché prísady.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Pridáme tekuté suroviny, poriadne pomiešame aby sa suroviny spojili.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Poriadne si bábovkovú formu vymažeme maslom, vysypeme múkou a nalejeme časť cesta.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Do zvyšného cesta pridáme kakao a nalejeme do bábovkovej formy. Dáme piecť do trúby na 175 st cca 40 minút.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Nakrojená bábovka:)
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


ale teď má dcera i syn bezlaktózovou dietu a tak je s tvarohem konec.
Škoda.
Inak doporučujem toto cesto použiť aj na chlebík a pridať orechy hrozienka, kúsky čokolády. Je to výborné a z toho istého cesta máte rôzne koláče
Ale je to raz dva hotové, ďakujem a ukladám.