Výborná jogurtovo-ovocná tortička

walka33 - fotkawalka33, 29. júla 2013
Výborná jogurtovo-ovocná tortička
Foto: walka33

Dnes som vyskúšala stratený receptík, ktorý som si už dávnejšie našla na internete a veľmi sa mi páčil. Bol veľmi ľahký na prípravu a Zobraziť celý popisDnes som vyskúšala stratený receptík, ktorý som si už dávnejšie našla na internete a veľmi sa mi páčil. Bol veľmi ľahký na prípravu a vhodný na horúce teplé dni.

6-9
porcií
30 minút
príprava
40-50 minút
na 180 °C

Suroviny

250 ml
150 ml (2 ks)
2 ks
450 g
1 ks
štipka
3 ks




Postup

  1. 1

    Sypké potraviny zmiešame spolu pridávame tekuté. Vznikne nám tuhšia hmota, ktorú vlejeme do menšej tortovej formy vymastené olejom a vysypané polohrubou múkou.

  2. 2

    Pečieme v rúre pri 180 °C približne 40-50 min. Korpus necháme vychladnúť. Rozkrojíme, natrieme tvarohom (kto chce čistý s cukrom alebo ochutený, ja som použila tvaroh s orieškami ) vysypeme ovocím. Ja som ešte pocukrila polkou vanilkového cukru lebo ovocie bolo kyslejšie. Položíme druhú polku korpusu. Vrh potrieme jogurtom alebo tvarohom posypeme ovocím a môžme podávať. K letu a výbornej kávičke to najlepšie. Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

luss44
si šikulka, na to, že máš korpus len z 2 vajec Ti vyšiel pekný vysoký, môžeš ho prekrojiť aj na 3 časti, ale tortička je určite chutná, tvaroh + ovocie nesklame
flavia
vyzerá to super, určite niekedy vyskúšam !!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia