Voňavý balíček s koreninovým maslom

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009

Suroviny

5 ks
4 ks
1 KL
100 g
60 g
1/4 KL
1 KL
1/2 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cukety umyjeme, očistíme a nakrájame na asi 1,5 cm hrubé kolieska. Paradajky umyjeme a osušíme.

  2. 2

    4 kusy alobalovej fólie potrieme 2 PL koreninového masla. Do stredu položíme po jednej paradajke a okolo naukladáme do kruhu plátky cukety.

  3. 3

    Zeleninu ochutíme pamajoránom, potrieme zvyšným koreninovým maslom a posypeme strúhaným syrom. Alobal zložíme do balíčkov, ktoré pevne uzavrieme.

  4. 4

    Zeleninové balíčky grilujeme na kraji grilu asi 20 minút. Ako príloha sú vhodné opečené plátky bagety.

  5. 5

    Koreninové maslo: mäkké maslo rozmiešame dohladka so soľou, zeleným korením a bielym korením. Hotové maslo dáme do misky a necháme prikryté v chladničke stuhnúť.

Diskusia k receptu