Postup
-
1
Cukety umyjeme, očistíme a nakrájame na asi 1,5 cm hrubé kolieska. Paradajky umyjeme a osušíme.
- 2
4 kusy alobalovej fólie potrieme 2 PL koreninového masla. Do stredu položíme po jednej paradajke a okolo naukladáme do kruhu plátky cukety.
- 3
Zeleninu ochutíme pamajoránom, potrieme zvyšným koreninovým maslom a posypeme strúhaným syrom. Alobal zložíme do balíčkov, ktoré pevne uzavrieme.
- 4
Zeleninové balíčky grilujeme na kraji grilu asi 20 minút. Ako príloha sú vhodné opečené plátky bagety.
- 5
Koreninové maslo: mäkké maslo rozmiešame dohladka so soľou, zeleným korením a bielym korením. Hotové maslo dáme do misky a necháme prikryté v chladničke stuhnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu