Foto: danculka
Nápad z hobby ,cz,boli tam zdobené perníčky touto technikou aja som to využila pri lineckom pečive...
80 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Klasické linecké cesto,zamiesime z uvedených surovín a dáme do chladu asi na hodinu..
-
2
potom povykrajujeme spodky,plné a vrchy z väčším ozdobným otvorom...pečieme pri teplote180-200st do ružova...
-
3
takto napečené ich popárime....
-
4
naplníme marhuľovím lekvárom... a posypeme ,pr.cukrom a urobíme si podľa návodu želatínu a malou lyžičkou dáme do každého koláčika inú farbu,do tej bezfarebnej,dáme zelenú a prichutíme cukrom a citronom...
-
5
a potom to vyzerá asi takto,hneď je to iný koláčik,hoci inak,by sme mu povedali stará klasika:))))))
klasika najlepšia, pekne nafotené