Foto: nataliasperkova
Je to nadýchané piškotové cesto s višnami.Doma sme to robili len tak. Je to dobré urobiť ked pride navšteva.
15 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zacala som tym, ze som vyslahal vajcia s krystalovym cukrom.
- 2
polohrubu muku s kypriacim praskom
- 3
vsetko ostatne tekute som pomiesal dohromady
- 4
a opatrne nalial a premiesal s mukou. prelial z misky na plech, na ktorom som mal silikonovy papier, ale inac by to bola urcite klasika potriet olejom/maslom a vysypat mukou.
- 5
poukladal vykostkovane marhule. mudrost starych materi: marhule supkou dolu a ked su kysle, vydatne posypat vanilkovym cukrom. moje marhule boli fajn, cukor som minul cely a aj tak boli osviezujuce.
- 6
a ideme na to
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
To sú muky, musím si ísť niečo zobnúť....
varecha.pravda.sk/recepty/hrncekova-bublanina/29766-recep...
Bolo by fajn uviesť inšpiráciu.