15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli. Vymiešame zmäknuté maslo s cukrom a kávou, pridáme žĺtky, múku s práškom do pečiva a vlažnú čokoládu.
- 2
Vareškou vypracujeme cesto, naplníme ním cukrárenské vrecko s hviezdičkovou násadkou a na plech striekame venčeky. Pred pečením sa majú plechy dať do chladničky.
- 3
Pečieme v rozohriatej rúre pri teplote 180˚ asi 15 minút. Upečené a vychladnuté venčeky môžeme namáčať zvrchu v čokoláde ozdobiť lentilkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu