Viedenská bábovka

lenka1503 - fotkalenka1503, 26. apríla 2016

Foto bude neskôr, pretože keď som ju robila tak som ju zabudla odfotiť :)

50 minút
na 180 °C

Suroviny

5 ks
250 g
1 bal.
250 ml
150 ml
250 g
1 bal.




Postup

  1. 1

    Celé vajíčka vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom do peny. Pridáme vaječný likér, olej, PRDP a postupne pridávame aj múku. Všetko spolu riadne vymiešame a nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy. Pečieme vo vyhriatej rúre asi 50 minút.

Diskusia k receptu

zinnajdha
robím podobný, len ja tam oveľa menej múky a trocha zemiakového škrobu, je to najlepšia bábovka na svete, ľahká príjemnej chuti. Kratšie pečiem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia