Foto: diabambulka
:-)
6
porcií
porcií
6-7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z polovice citróna nastrúhame kôru, do hrnca nalejeme uvarený čierny čaj, pridámecukor, šťavu z citróna, šťavu z pomarančov, nastrúhanú citrónovú kôru, klinčeky a celú škoricu. Všetko povaríme 5 minút. Precedíme prilejeme víno,rum a prihrejeme na bod varu. Odstavíme a podávame. Pekné sviatky :-)))
)o varení a učím sa ako v ňom pracovať, lebo som antitalent:-))) ale všetko chce len čas, aj špunt bude samostatnejší aj ja budem mať viacej času, veď mám riadnu absenciu a chýbajú mi Vaše dobré tipy a rady :-))) No a k punču, veľmi sme ho chceli vyskúšať a bol naozaj výborný, manžel sa smial že zoženie plastové poháriky, pôjdeme ho piť na balkón a ešte si vypýta odo mňa 1 Euro aby sme sa cítili ako na Vianočných trhoch:-)))