Na tento recept som prišla sama, keď sa mi nazbieralo veľa zbytkov sušeného a kandizovaného ovocia. Bola to len taká z núdze cnosť, ale Zobraziť celý popisNa tento recept som prišla sama, keď sa mi nazbieralo veľa zbytkov sušeného a kandizovaného ovocia. Bola to len taká z núdze cnosť, ale tak celej mojej rodine zachutila, že ich musím robiť pravidelne na každé Vianoce už roky.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté hrozienka a pomarančovú kôru naložiť do rumu na 24 hod.
- 2
Všetko ovocie spolu s naloženým v rume aj rumom dať do mixéra na mletie mäsa a zomlieť, alebo zomlieť na mäsovom mlynčeku. Pridať orechy a vypracovať tvárnu hmotu, z ktorej formujeme guľky a obaľujeme v čoko hoblinkách.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu