Veselé kokosové slimáky

Adrián Rybanský, Andrej Mokoš a šéfkuchárka Andrea Vincúrová
Zuckmann Villa v Piešťanoch, 23. decembra 2015
Veselé kokosové slimáky
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
45 minút
príprava

Suroviny

Cesto:
200 g
100 g
130 g
1 PL
5 PL
Plnka:
150 g
200 g
100 g
Ozdobenie:
30 g
100 g




Postup

  1. 1

    Na cesto pomrvíme sušienky v kuchynskom robote a pridáme všetky suroviny, vypracujeme kompaktné cesto, z ktorého vyformujeme tri bochníky. Na potravinárskej fólii vyvaľkáme tri obdĺžniky s rozmermi 25 x 15 cm.

  2. 2

    Na plnku zmiešame kokos s tukom a cukrom, nanesieme rovnomerne na cesto a zvinieme do rolády. Necháme stuhnúť. Na stuhnutú roládu natrieme jemne marmeládu a roládu obalíme v kokose. Nakoniec nakrájame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia