Toto jedlo pripravujem zväčša na veľkonočné sviatky a s receptom sa podelím aj s Vami.
15 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 6 ks z predošlého dňa |
|
| podla potreby |
|
| 3 ks |
|
| 25 dg |
|
| 1 nožička |
|
|
|
|
|
|
|
| (vňaťová cibuľka) |
|
| 1 strúčik |
|
| podľa potreby |
|
Postup
-
1
Rohlíky nakrájame na kolieska, zalejeme vývarom z údeného mäsa, pridáme na kocky nakrájané údené mäso, klobásu, nakrájanú petržlenovú vňať, nakrájanú cibulku, mleté čierne korenie, vajcia a podľa potreby vegetu. Všetko premiešame a dáme piecť na masťou vymastený pekáč. Kde nieje uvedené množstvo, každý sa riadi podľa vlastnej chute.








Diskusia k receptu