Veľkonočný baranček, akože fotorecept?

sonulienka - fotkasonulienka, 6. apríla 2012

Skúšala som nový recept a takto to dopadlo. Tak mi treba mám oskúšaný recept a zaváhala som. No čo už aspoň sa pobavíte.,

Suroviny

125 g
130 g
1 ks
2 ks
130 g
1/2 balíčka
50 g
50 g




Postup

  1. 1

    Pripravila som si suroviny

    Veľkonočný baranček, akože fotorecept? - obrázok 1
  2. 2

    Maslo cukor a vanilkový cukor som vymiešala do peny, potom som pridala po jednom vajíčka zašľahala ďalej múku prášok do pečova a postruhala som čokoládu a pridala som mandlové lupienky. Naplnila formu a dala piecť. Výsledok ste už videli.No čo som už mala robiť? Zobrala so koňak a čo koňak nepijem za pol pohárika som si hrkla aby ma netrafil šľak potom som pridala aj k barančekovi aby mu nebolo smutno ešte som pridala čokoládovú polevu čo mala ísť na barančeka, rozmiešala soma tu je výsledok.

    Veľkonočný baranček, akože fotorecept? - obrázok 2
  3. 3

    No ale čo už využila som aspoň ozdoby čo som mala.

    Veľkonočný baranček, akože fotorecept? - obrázok 3
  4. 4

    Dúfam len, že Vám sa nič také nestalo. Prajem príjemné sviatky.

Diskusia k receptu

margaretka28
Nič si z toho nerob,aj to sa stáva a napokon si to vyriešila veľmi dobre!Dôležité je vynájsť sa v každej situácii!
ela77
vyriešila si to výborne, ten koňačik nezaškodil, rozšíril ti nielen cievy ale aj obrazotvornosť. Máš i tak šťastie, lebo u nás sa vždy čakalo na nepodarky, ktoré sa hneď zlikvidovali zjedením ako prvé, takže naprávať nakoniec nebolo čo.
mamatata2
Ja sa chystám zajtra na tvarohového, ak sa nepodarí, budem sa inšpirovať tvojou skúsenosťou. Požehnané sviatky želám.
sonulienka
Ďakujem Vám za povzbudivé slová ale takéto niečo sa mi už nestalo ani nepamatám
pivonka
Veď si to vyriešila veľmi pekne. Asi každá kuchárka také chvíle pozná, ale dôležitá je "pohoda, klídek, tabáček..." Nech už máš celé sviatky iba tú pohodu!
ancicka
My sme už raz také,že vždy chceme vyskúšať niečo nové.Mne sa to neráz stalo,no nikdy som nevyhodila.Bud to zjedli len tak,alebo tiež som sa snažila to nejak využiť,hlavna vec,že to nevyšlo na zmar.
Požehnané Veľkonočné sviatky,prajem.
naninka1
Nič si z toho nerob, ja som skúšala kuriatka poľa rceptu Cistinka, presne podľa jej receptu, ona ich má nádherné a moje vizerajú otrasne, poleva je priesvitná a už druhý deň a ešte nestuhla. Aspoň vidíš, keď dvaja robia to isté, neni to vždy to isté. Prajem požehnané sviatky.
dorisa
Ja som minule piekla koláč, plno dobrôt tam bolo, všetko išlo ako po masle, ale ja....samozrejme som išla pozrieť, ako sa koláčik pečie, posunula som ho na mriežke....a.......celý sa mi vykydol na dvierka....tak všetko putovalo do koša. teraz by som mala niečo upiecť,ale takú mám averziu voči pečeniu, že sa nejako nechytám. Takže, ty si aspoň využila korpus , ale môj putoval do koša.
tatranka
Dobre si urobila a ako praktická a šikovná gazdinka,čo si nám už neraz predviedla,si si poradila.Z nepodarku sú pekné koláčiky.
Tvoj baranček mal akési plné bruško dobrôt a preto mu prasklo. xixixi
Nie on sa pôjde na Veľkú noc pásť,ale vy sa napapkáte z jeho telíčka.
adkas
Obcas je den taky blbec a prihodia sa taketo veci. Chvalim , ze si si skvele poradila a nakoniec z toho vznikli velmi pekne mnamky. Krasne velkonocne sviatky zelam
pacik
@sonulienka , nie si sama, ja som totálne zbabrala mazanec. Nehodiace sa sme poodkrajovali, zvyšok na posedenie zjedli a urýchlene som upiekla bábovku. No a Veľká noc prišla aj bez mazanca :-)))
sonulienka
@pacik ďakujem za povzbudenie ale naozaj sa dalo prežiť Veľká noc je už za nami a tiež aj u Vás ste to prežili aj bez mazanca. Ale hlavne, že v zdraví.
janger
@sonulienka , nic si z toho nerob! Keby si vedela, kolko nepodarkov sa mne uz podarilo...V tom momente by to clovek najradsej hodil do kosa, no ty si sa ale dobre vynasla! Neskor sa uz len zasmejes :-).
sonulienka
@janger ďakujem, veď keď si niekto bral tie gulky som ich upozornila, že to je baránok a nik nechápal.Aspoň sme sa zabavili.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia