Vegetariánske predjedlo

betka33 - fotkabetka33, 30. apríla 2013
Vegetariánske predjedlo
Foto: betka33

Na moju 50 ku som chcela akože aj na oko mať niečo akože mäsové predjedlo - tak sme spravili takéto "párky" v paprike. Chutia Zobraziť celý popisNa moju 50 ku som chcela akože aj na oko mať niečo akože mäsové predjedlo - tak sme spravili takéto "párky" v paprike. Chutia vynikajúco.

3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
na 140 °C

Suroviny

6 ks
6 ks
 apetito smotanela
 na opraženie




Postup

  1. 1

    Zelené papriky si zvnútra očistíme, zbavíme ich jadierok. Syrokrém si ochutíme vegetou a lyžičkou ho natlačíme do paprík. Potom tam do nich vtlačime párky, Na plech si dáme olej , nie veľa, a poukladáme si papriky naplnené.Tiež olejom pokvapkáme. Rúru dáme na 140 st a pečieme kým nie sú do zlatovo pripečené papriky. Krásne to vonia a chutí, podávame s chlebíkom, šalátom, alebo čalamádou.

Diskusia k receptu

micanela
ake vegetarianske parky kupujes? ja som skusila raz a boli fakt hnusne.
betka33
ja zijem v nemecku a tu kde posobim su obchody a sklady www. lebegesund.de - ktory rozvaza do celeho sveta fantasticke veg. a veganske produkty , z vlastnej produkcie ,chutia tak , ze ich nerozoznas od masovych. tak mozno klikni na ich stranku ?
afataga
chutia mozno dobre tie parky, aj si pozerala z coho su vyrobene?
monnikka
dobrý nápad....ja kupujem tu u nás chilli párky sójové, tie nám chutia
betka33
ja zijem v obôlasti kde vyrabaju z vlastnej muky takzv.vegetarianske maso, bola som vsade na poliach, viem ako co pestuju, bola som vo vyrobni, poznam vsetkych co sa zaoberaju celou skalou zdravych vegetraianskych vyrobkov- najdi si www.lebegesund.de a sama mozes nazriet ich produkcie, ja mam to stastie , ze mam istotu ako sa co tu vyraba , som toho sucastou viac rokov.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia