Foto: zuzickaaa1
Moje prvé soufflé, ktoré som v živote robila. Dúfam, že bude pre vás dobrou inšpiráciou, nakoľko je tento recept rýchlo hotový a pre začiatočníkov Zobraziť celý popisMoje prvé soufflé, ktoré som v živote robila. Dúfam, že bude pre vás dobrou inšpiráciou, nakoľko je tento recept rýchlo hotový a pre začiatočníkov nenáročný. Dobrú chuť:)
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky potrebné suroviny, ktoré potrebujeme.
-
2
Vianočku nakrájame na tenké pásiky.
-
3
Na tenko pokrájanou vianočkou vystelieme misky, ktoré predtým nepotrebujeme potierať a ani vysypávať múkou.
-
4
Uvaríme si zlatý klas a necháme si roztopiť maslo.
-
5
Roztopeným maslom polejeme vianočku a nasypeme hrozienka. Nakoniec to všetko zalejeme pudingom.
-
6
Podľa vlastného uváženia posypeme kakaom predtým, ako vložíme soufflé do trúby, ale ak chceme dezert zdobiť, tak až potom, čo soufflé vyberieme. Necháme zapiecť na 20-25min. Vyberieme, podľa vlastnej fantázie ozdobíme a môžeme podávať. Dobrú chuť:)
Diskusia k receptu