Foto: ada2
Aj pre celiatikov môžete upiecť výborné vanilkové rožky. Ja som ich piekla z múky Schär B a pridala som trochu amarantovej múky.
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré dáme do chladničky stuhnúť asi 30 minút. Jeden vanilkový cukor dávame aj do cesta.
- 2
Z kúska cesta vyvaľkáme valček a nakrájame ho na kúsky. Z nich tvarujeme rožky.
- 3
Rožky ukladáme na plech, pokrytý papierom na pečenie. Pečieme pri 180 stupňoch asi 20 minút. Necháme chvíľku ochladnúť a vyklápame do misky s práškovým a vanilkovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu